Min karriere i korte træk

Siden 2009 har jeg arbejdet som karriererådgiver og har i den forbindelse hjulpet mange forskellige mennesker med vidt forskellige baggrunde til at komme videre i deres karriere.

Jeg arbejder med både individuel coaching og rådgivning samt undervisning og foredrag til større hold, hvor jeg bl.a. taler om karriere, motivation og effektiv planlægning.

Samtidig har jeg stor erfaring med projektledelse, forretningsudvikling og forandringsledelse, kompetenceudvikling,  procesoptimering, koncept- og produktudvikling, salg, markedsføring og kommunikation. Områder jeg har brugt 20 år af mit arbejdsliv på at udforske.


Jeg har arbejdet meget med, hvordan man motiverer mennesker til at flytte sig fra A til B, så de når deres mål og stadig bevarer arbejdsglæden.

Jeg er certificeret IPMA projektleder, er uddannet NLP Master Practioner og har også arbejdet en del med Transition Coaching.

Derudover har jeg dyrket eliteidræt i 15 år, hvilket har haft en stor positiv indflydelse på, hvordan jeg går til en opgave, hvordan jeg når mine mål og hvordan jeg motiverer andre mennesker til at gøre det samme.